Nutribites Shakes

Maak een einde aan overgewicht en buikvet door een natuurlijk, eiwitrijk voedingspatroon

Wil je op een makkelijke en gezonde manier afvallen en buikvet verbranden, maar ben je klaar met allerlei ingewikkelde diëten, zware sporten of hongergevoel tijdens het afvallen? Dan is dit de methode waar je op zat te wachten.

Voordelen van de Nutribites shakes

  • Afvallen zonder hongergevoel of verplicht te sporten
  • Neem 1 tot 2 shakes per dag in combinatie met heerlijke eiwitrijke recepten
  • Een Nutribites shake bevat alle vitamines: van A tot Zink
  • Met ondersteuning per e-mail en telefoon!

Hoe werkt het?

Afvallen met Nutribites shakes doe je door 1 shake als ontbijt te nemen (en eventueel een tweede als tussendoortje in de middag).

Als je voor 22:00 uur bestelt, versturen wij de shakes dezelfde dag nog naar je adres. Terwijl je daar op wacht, kun je alvast het Nutribites e-boek doorlezen. Daarin vind je uitleg, afslanktips en heerlijke, makkelijk te bereiden recepten voor elk moment van de dag.

"We zijn overvoed in calorieën, maar ondervoed in nutriënten"

Afvallen met de verkeerde voeding is een verloren zaak. De Nutribites shakes bevatten alle vitamines en mineralen die je nodig hebt, zonder te overdrijven in de hoeveelheden.

De Nutribites shakes zijn vrij van potentieel gevaarlijke zoetstoffen. De shakes zijn 100% vrij van aspartaam, neotaam, acesulfaam-K en andere chemische zoetstoffen.

Pepijn - Nutribites Coach

Wij hebben ervaren dat whey-eiwit het beste resultaat geeft om af te vallen. En wij zijn niet de enige. Verschillende onderzoeken bevestigen dit standpunt (1,2,3). Daarom maken wij gebruik van de beste whey-eiwitten, afkomstig uit Nederland.

Neem dagelijks een Nutribites shake en ervaar zelf het gevoel!

Wat krijg je als je bestelt?

Bij de Nutribites shakes zit alles wat je nodig hebt om af te vallen:

1. De Nutribites Shakepot

Profiteer van de voedingsstoffen in de Nutribites shakes. Alle shakes zijn vrij van synthetische zoetstoffen (zoals aspartaam) en bevatten de beste whey-eiwitten ter bevordering van een gezond gewicht.


2. Gratis BPA-Vrije Shakebeker

Je ontvangt een gratis Nutribites shakebeker t.w.v. € 12,95! 

BPA zit in plastic, blikjes en cosmetica. Deze gifstof kan je hormonen verstoren en voor verschillende problemen zorgen. De Nutribites shakebeker is vrij van BPA, zodat je altijd bent verzekerd van een schone shake.


3. Recepten, weekmenu's en afslanktips!

Het is aanbevolen (niet verplicht) om naast de shakes eiwitrijke, koolhydraatarme voeding te eten. Wij hebben de beste recepten, afslanktips en weekmenu's voor je samengesteld.

Alles wat je nodig hebt om gezond te eten vind je in de Nutribites handleiding (PDF-formaat).


BONUS #1: Gratis coaching!

Hi, mijn naam is Pepijn. Wij coachen al ruim 10 jaar en weten hoe je gezond, snel en makkelijk afvalt zonder het jojo-effect te ervaren. Wij staan telefonisch en per e-mail klaar voor al je vragen.

Direct na je bestelling heb je toegang tot het Nutribites Coachingteam. Samen met mij of één van mijn collega's houd je jouw voortgang bij.


BONUS #2: Geen verzendkosten!

Als je op werkdagen of zaterdag voor 22:00 bestelt, versturen wij diezelfde dag nog gratis je bestelling. Bespaar € 6,95 door vandaag nog te bestellen!

​Wij verzenden via onze partner PostNL


De Nutribites shakes zijn geschikt voor iedereen die 5, 10 of meer dan 20 kilo wilt verliezen.