Category Archives: afvallen

Zin in een makkelijke maaltijd die gezond én eiwitrijk is? Een frittata is de oplossing. Deze ovenschotel zit vol eiwitten dankzij de eieren, en levert je veel goede voedingsstoffen doordat er verschillende groentes in zijn verwerkt. Dit gerecht past goed in een koolhydraatarm dieet.

Dit recept is makkelijk, lekker en voedzaam. Door de quinoa houd je een lang verzadigd gevoel, omdat het langzame, complexe koolhydraten bevat. Maar vergis je niet, quinoa is geen graansoort!

Heb je ’s ochtends weinig tijd, maar wil je wel graag een gezond, voedzaam en eiwitrijk ontbijt eten? Dan is deze chocolade smoothiebowl precies waar je naar op zoek bent. Dit ontbijtje staat in een handomdraai op tafel, is ontzettend lekker en zit bomvol eiwitten, goede vetten en vitamines. De perfecte start van de dag!

Afvallen en vet verbranden is een kwestie van voeding en beweging. Wat veel mensen echter niet beseffen, is dat sport slechts een fractie van het afslankproces in beslag neemt.

Dit artikel met afvaltips is een verzameling van onze beste adviezen om buikvet kwijt te raken en op een gezonde manier af te slanken. De 50 afvaltips zijn opgedeeld in 4 categorieën: voedingstips, mentale tips, praktische tips en mindfulness tips.

Als jij buikvet wilt verliezen zonder dat het terugkomt, lees dan dit artikel. Recent onderzoek toont aan dat er nieuwe technieken zijn om sneller buikvet te verliezen. In dit artikel vatten wij deze technieken samen in een praktisch stappenplan met tips

Als jij op een gezonde manier 2 kilo vet per week wil verbranden, zonder honger te lijden en zonder te hoeven sporten, dan is het koolhydraatarm dieet uit dit artikel bedoeld voor jou.

Wil jij in een paar weken tijd 10 kilo afvallen? In dit artikel leer je precies wat je moet doen om 10 kilo af te vallen en eraf te houden. En dat op een gezonde manier. Bij veel diëten of afslankmethoden is het volhouden van het dieet het grootste probleem. Hoe vaak ben jij enthousiast […]