Category Archives: Afvallen

Zin in een makkelijke maaltijd die gezond én eiwitrijk is? Een frittata is de oplossing. Deze ovenschotel zit vol eiwitten dankzij de eieren, en levert je veel goede voedingsstoffen doordat er verschillende groentes in zijn verwerkt. Dit gerecht past goed in een koolhydraatarm dieet.

Dit recept is makkelijk, lekker en voedzaam. Door de quinoa houd je een lang verzadigd gevoel, omdat het langzame, complexe koolhydraten bevat. Maar vergis je niet, quinoa is geen graansoort!

Heb je ’s ochtends weinig tijd, maar wil je wel graag een gezond, voedzaam en eiwitrijk ontbijt eten? Dan is deze chocolade smoothiebowl precies waar je naar op zoek bent. Dit ontbijtje staat in een handomdraai op tafel, is ontzettend lekker en zit bomvol eiwitten, goede vetten en vitamines. De perfecte start van de dag!

Dit artikel met afvaltips is een verzameling van onze beste adviezen om buikvet kwijt te raken en op een gezonde manier af te slanken. De 50 afvaltips zijn opgedeeld in vier categorieën: voedingstips, mentale tips, praktische tips en mindfulness tips.

Als jij op een gezonde manier wilt afvallen zonder honger te lijden of te hoeven sporten, dan is het koolhydraatarm dieet uit dit artikel bedoeld voor jou.

In dit artikel vind je een uitgebreide lijst met eiwitrijke voeding. Per product lees je de exacte hoeveelheid eiwit per 100 gram. Gebruik deze lijst met eiwitrijk eten om af te vallen zonder hongergevoel en om spieren te kweken en/of te behouden. Een eiwitrijk voedingspatroon kan ook je algehele gezondheid verbeteren, waardoor je energieker wordt.

Witte suiker voegt niks toe aan je voedselpatroon. Het is een dikmaker, een belangrijke veroorzaker van veel chronische ziekten en is ook nog eens slecht voor je gebit. Redenen genoeg om suiker te laten staan. In dit artikel lees je waarom kokosbloesemsuiker

Afvallen is voornamelijk een kwestie van minder koolhydraten eten (1,2,3). In dit artikel lees je hoeveel koolhydraten je kunt eten om af te slanken en buikvet te verliezen. Je leert ook hoe je de hoeveelheid koolhydraten van een product kunt aflezen van een tabel, en kunt een koolhydraatarm weekmenu downloaden.

Het voordeel van eiwitrijke voeding is dat je spiermassa opbouwt en minder vet opslaat. In dit artikel lees je hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt om lichaamsvet te verbranden.

Op de automatische piloot afvallen. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met het eiwitdieet uit dit artikel kun je op een gezonde en fijne manier gewicht verliezen. Je hoeft met dit eiwitdieet niet verplicht te sporten. Je vind onderaan dit artikel een eiwitrijk weekmenu dat je kunt gebruiken om je vetverbranding […]