Boost de herstellende, ontgiftende en diep reinigende kracht van je lichaam met kurkuma!

Ontdek de kracht van de 4.000 jaar oude Ayurvedische superspecerij..

30 dagen per pot

Ontdek de kracht van kurkumawortel...

Al meer dan 4.000 jaar geleden aten mensen in India kurkumawortel vanwege de medicinale eigenschappen die het bevat.

Kurkuma wordt gebruikt om gewrichtspijn te verminderen, het lichaam te ontgiften van zware metalen, een betere huid te krijgen, minder vaak ziek te worden en de algemene gezondheid te verbeteren.

Kurkuma is zelfs zó krachtig dat het je organen beschermt als je een giftige slangenbeet hebt opgelopen [1]. In Duitsland is het al officieel erkend als natuurlijk middel om verteringsproblemen te genezen.

In duizenden wetenschappelijke studies is kurkuma uitgebreid getest op veiligheid, effectiviteit en hoe het de kwaliteit van ons leven verbetert.

Kurkuma is met stipt 's werelds populairste specerij. Er zit alleen één addertje onder het gras...

Niet alle kurkumasupplementen bevatten genoeg werkzame stoffen.

Oogsten verschillen van kwaliteit, waardoor sommige kurkumasupplementen maar weinig werkzame stoffen bevatten.

Het gaat er niet om hoeveel gram kurkuma je slikt. Het gaat erom hoeveel curcumine je binnenkrijgt. Curcumine is de werkzame stof van kurkuma die alle voordelen biedt.

Wij zagen dat veel mensen geld weggooiden aan kurkumasupplementen die niets deden voor hun gezondheid, en namen daarom het heft in het eigen hand.

Zo ontstond de Nutribites Kurkuma. Dit kurkumasupplement heeft een nieuwe, unieke formule waarmee je:

  • Altijd genoeg werkzame stoffen binnenkrijgt: Zo krijg je nooit te veel of te weinig curcumine binnen.
  • Kurkuma goed opneemt met het FenuFiber-systeem: Door kurkuma met zowel zwarte peper (Bioperine) als fenegriek (FenuFiber) te mixen, ben je altijd verzekerd van de BESTE opneembare vorm van kurkuma.

Mijn team en ik hebben dit de 'kurkumaverzekeringgenoemd.

We willen dat je met een gerust hart de Nutribites kurkumacapsules kunt nemen, wetende dat het goed wordt opgenomen door je lichaam en niet 'ongebruikt' je lichaam verlaat.

Hiermee lossen we het 'probleem' met kurkuma op, en kan je lichaam optimaal profiteren van de werkzame stoffen in kurkuma.

Elke capsule die je neemt is door de combinatie van zwarte peper en fenegriekvezels stukken beter opneembaar dan 'gewone' kurkumasupplementen.

En dat betekent dat je nooit meer geld hoeft uit te geven aan goedkope kurkumasupplementen die niets voor je gezondheid doen.

De kurkuma uit ons Nutribites kurkumasupplement komt uit India, het land waar de kurkumaplant het liefst groeit.

Het wordt duurzaam verbouwd en de wortels worden geselecteerd en gefilterd op kwaliteit. Met trots bieden wij deze krachtige Indische geelwortel nu ook aan in Nederland en België!

VOORDELEN


Dagelijks kurkuma voor een stralende gezondheid
Tegen gewrichtspijn

Het is bewezen dat de werkzame stof in kurkuma kan helpen tegen verschillende soorten pijn (waaronder artritis), omdat het ontstekingen tegengaat.

Sterke antioxidant

Kurkuma bevat een krachtige antioxidant die curcumine heet. Dit stofje is het geheim achter de gezondheidsvoordelen van kurkumawortel, en beschermt je lichaam tegen stress en schade.

Makkelijke inname

Neem dagelijks één plantaardige capsule met ruim water in. Je hoeft geen alarm te zetten om de capsule op tijd te slikken. Neem het supplement wanneer het jou uitkomt.

Boost breinpower

Kurkuma kan volgens onderzoek BDNF in je hersenen verhogen, waardoor je brein beter beschermd is tegen achteruitgang en het meer capaciteit krijgt.

Bescherming tegen ziektes

Chronische laaggradige ontstekingen staan aan de basis van vrijwel alle ziektes. Kurkuma is een natuurlijk middel tegen ontstekingen en helpt je zo aan een betere gezondheid.

Goed voor de spijsvertering

De werkzame stof van kurkuma helpt tegen maagzweren en ondersteunt een slecht functionerende lever. In Duitsland wordt kurkuma al toegepast als natuurlijk middel om verteringsproblemen te genezen.

Anti-viraal, Anti-schimmel & Anti-bacterieël

Kurkuma kan het lichaam van binnenuit beschermen tegen indringers. Het kan de balans herstellen en ervoor zorgen dat je lichaam beter bewapend is tegen virussen, schimmels en bacteriën.

Diepe ontgifting

In India wordt kurkuma al 4.000 jaar gebruikt om het lichaam te reinigen. Vandaag de dag krijgen we veel toxische stoffen binnen via water, voedsel, schoonmaakmiddelen en vervuilde lucht. Kurkuma kan helpen om deze gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, zelfs diep in je weefsels.

Met FenuFiber én Bioperine

Voor een optimale opname bevat de Nutribites Kurkuma meer dan alleen zwarte peper. Elke capsule bevat ook fenegriekvezels, die de opname bevorderen en een gezonde darmflora ondersteunen.

Wetenschappelijk gevalideerd

Kurkuma C3-complex is één van de best geteste en wetenschappelijk gevalideerde bronnen van kurkuma. 

Stabiele dosering en werking

Ons kurkumasupplement maakt gebruik van een gestandaardiseerde formule, waardoor elke capsule dezelfde krachtige werking heeft, ongeacht externe factoren. Zo verspil je nooit meer onnodig geld aan goedkope kurkumasupplementen die niets voor je gezondheid doen.


30 DOSERINGEN PER POT

ERVARINGEN

Eerste ervaringen uit de testgroep*

Nicky Bruin

38, moeder van 2

Dit spul is heel fijn! Maakt het erg makkelijk om kurkuma aan mijn voeding toe te voegen.

Astrid

47 jaar

Mijn man en ik nemen 1 cap per dag voor de zekerheid. Voelt goed om dit product te gebruiken voor mijn knie.

Hans P.


Potje is klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. Zit in mijn koffer, gebruik het doordeweeks. Nergens last van.

Linda

35 jaar

Iedereen zou kurkuma moeten nemen! Ik hou ervan. Jullie kurkuma geeft geen rare nasmaak en is makkelijk door te slikken.

Patrick

42 jaar

Hallo, Ik heb de nutribites kurkuma en green juice getest. Deze kurkuma vind ik veilig omdat het uitvoerig is onderzocht. Eerste week merkte ik niks. Week 3 nu en ik voel me alerter en heb energie voor 2. Komt misschien ook door de green juice, wie zal het zeggen. Mij maak je er blij mee! Over een maand weer een update.

In slechts 20 seconden per dag...

We hebben het druk, zijn de hele dag verbonden via onze mobieltjes en hebben van alles te doen. Soms komen we er simpelweg niet aan toe om te sporten en gezond te eten.

De Nutribites Kurkuma is een perfecte aanvulling op je gezonde eetpatroon.

Het kost je minder dan 20 seconden per dag.

Laat de voedingsstoffen voor je werken terwijl jij verdergaat met je dag. Ons unieke kurkumasupplement met zwarte peper én fenegriekvezels verzekeren jou van de beste opname.

Laat kurkuma voor jouw lichaam werken

Door één Nutribites Kurkuma-capsule bij je eerste maaltijd met ruim water in te nemen, absorbeert je lichaam de kurkuma als een spons.

Terwijl jij doorgaat met je dag, wordt de kurkuma via je bloedbaan verspreid naar alle plaatsen waar het nodig is. Het is net alsof je lichaam een dagelijkse onderhoudsbeurt krijgt, zonder enige inspanning van jouw kant.

60 dagen garantie

60 DAGEN GARANTIE

in ALLE MOGELIJKE SITUATIES

Bevalt het product niet? Of had je meer van de werking verwacht? Het klinkt misschien een beetje gek, maar wij retourneren het volledige aankoopbedrag binnen 60 dagen – ook als je de pot al hebt geopend en gebruikt.

Het is onze missie om welvaartsziektes (ontstaan door een tekort aan voedingsstoffen) binnen de aankomende 15 jaar te halveren. Daarom willen wij alleen tevreden klanten en dragen wij met liefde het risico van deze garantie.

Wij zijn ervan overtuigd dat je over een jaar nog steeds blij bent dat je deze keuze hebt gemaakt!

Bestel de Nutribites Kurkuma met zelfvertrouwen!

Zo werkt de garantie: stuur ons een e-mail op info@nutribites.nl met het onderwerp "Nutribites Kurkuma geld retour aub" en wij handelen de volledige terugbetaling binnen één werkdag af.

Voorwaarden: Wil je een bestelling van drie potten annuleren? Stuur ons dan minimaal twee ongeopende potten retour en krijg het volledige aankoopbedrag terug.

Nutribites Kurkuma met FenuFiber-systeem kost slechts € 0,99 per dag bij aanschaf van 3 potten

Probeer het 60 dagen uit. Als het voor jou niet werkt, dan krijg je je geld terug.