Retourneren

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Mocht je gebruikmaken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nog 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten van de retourzending van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket.

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gekozen vervoerder. Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht dien je het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan Nutribites te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@nutribites.nl.

Voorwaarden van deze garantieregeling: heb je meer dan één exemplaar van een product gekocht, dan vragen wij je om de overgebleven potten ongeopend en in goede staat naar ons terug te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Voorbeeld: als je drie potten Nutribites Green Juice hebt besteld, stuur ons dan twee ongeopende potten terug. Je krijgt vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

Modelformulier voor herroeping

Je kunt hier het retourformulier van Nutribites.nl downloaden. Deze kun je invullen en opsturen indien je (één van) je bestelde producten binnen 60 dagen wilt retourneren.

Je kunt je retourzending ook per e-mail aanmelden via info@nutribites.nl.

Retouradres

Je kunt de nog verzegelde producten retourneren aan het onderstaande adres.

Nutribites BV
Kaagschip 14
3991 CS
Houten

Contact

Nutribites BV
Weesperstraat 61
1018 VN Amsterdam
KVK: 66911370
info@nutribites.nl
Telefoon: 085 0605 704