Ontdek de kracht van Nutribites Kurkuma C3

Het enige kurkumasupplement met 95% curcumine in combinatie met fenegriekvezels én zwarte peper voor een optimale opname.

30 dagen per pot

Kurkuma wordt al 4.000 jaar gebruikt

Al meer dan 4.000 jaar geleden aten mensen in India kurkumawortel vanwege de vele voordelen die het biedt.

Kurkuma is de laatste jaren uitgebreid onderzocht en getest. Er zijn inmiddels 12.790 wetenschappelijke studies die naar de belangrijkste voedingsstof van kurkuma refereren.

In Duitsland is het al officieel erkend als middel om verteringsproblemen te verhelpen. Kurkuma is met stipt 's werelds populairste specerij. Er zit alleen één addertje onder het gras...

Veel kurkumasupplementen bevatten weinig curcumine.

Curcumine is de belangrijkste voedingsstof van kurkuma, en de reden dat het zo populair is. Het gaat er namelijk niet om hoeveel gram kurkuma je slikt. Het gaat erom hoeveel curcumine je binnenkrijgt.

Wij zagen dat veel mensen geld weggooiden aan kurkumasupplementen die niets deden voor hun gezondheid, en namen daarom het heft in het eigen hand.

Zo ontstond Nutribites Kurkuma. Dit kurkumasupplement heeft een nieuwe, unieke formule waarmee je:

  • Altijd genoeg curcumine binnenkrijgt: Met het gestandaardiseerde extract ben je altijd verzekerd van een vaste hoge hoeveelheid van de belangrijkste stof van kurkuma (19x meer curcumine dan kurkumapoeder).
  • Kurkuma optimaal opneemt met het FenuFiber-systeem: In Nutribites Kurkuma vind je naast zwarte peper (Bioperine) ook de vezels van de fenegriekplant (FenuFiber).

Mijn team en ik hebben dit de 'kurkumaverzekeringgenoemd.

We willen dat je met een gerust hart de Nutribites kurkumacapsules kunt nemen, wetende dat het goed wordt opgenomen door je lichaam en niet 'ongebruikt' je lichaam verlaat.

Hiermee lossen we het 'probleem' van kurkuma op en kun je optimaal profiteren van het belangrijkste stofje van kurkuma: curcumine.

En dat betekent dat je nooit meer geld hoeft uit te geven aan goedkope kurkumasupplementen die niets voor je gezondheid doen.

Onze kurkuma komt uit India, het land waar de kurkumaplant het liefst groeit.

Het wordt duurzaam verbouwd en de wortels worden geselecteerd en gefilterd op kwaliteit. Met trots bieden wij deze krachtige Indiase geelwortel nu ook aan in Nederland en België!

VOORDELEN


Dagelijks kurkuma om het beste uit je dag te halen!
Een goede dag in een capsule

Neem dagelijks één capsule Nutribites Kurkuma in met water tijdens een maaltijd. Terwijl jij doorgaat met je dag, heeft je lichaam beschikking over hoogwaardige kurkuma.

Stabiele dosering en werking

Ons kurkumasupplement maakt gebruik van een gestandaardiseerd kurkuma-extract. Dit heet C3 en zorgt ervoor dat je verzekerd bent van 95% curcumine! Zo verspil je nooit meer geld aan goedkope kurkumasupplementen die niets voor je gezondheid doen.

Met FenuFiber én Bioperine

Met de vezels van de fenegriekplant én zwarte peper als hulpstoffen voor een optimale opname.

Makkelijke inname

Neem dagelijks één plantaardige capsule met ruim water in. Je hoeft geen alarm te zetten om de capsule op tijd te slikken. Neem het supplement wanneer het jou uitkomt.

Veel onderzoek naar gedaan

Kurkuma is in de internationale onderzoeksdatabase PubMed al 12.790 keer aangehaald door wetenschappers.


30 DOSERINGEN PER POT

ERVARINGEN

Nicky Bruin

38, moeder van 2

Dit spul is heel fijn! Maakt het erg makkelijk om kurkuma aan mijn voeding toe te voegen.

Astrid

47 jaar

Mijn man en ik nemen 1 cap per dag voor de zekerheid. Voelt goed om dit product te gebruiken voor mijn knie.

Hans P.


Potje is klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. Zit in mijn koffer, gebruik het doordeweeks. Nergens last van.

Linda

35 jaar

Iedereen zou kurkuma moeten nemen! Ik hou ervan. Jullie kurkuma geeft geen rare nasmaak en is makkelijk door te slikken.

Patrick

42 jaar

Hallo, Ik heb de nutribites kurkuma en green juice getest. Deze kurkuma vind ik veilig omdat het uitvoerig is onderzocht. Eerste week merkte ik niks. Week 3 nu en ik voel me alerter en heb energie voor 2. Komt misschien ook door de green juice, wie zal het zeggen. Mij maak je er blij mee! Over een maand weer een update.

In slechts 20 seconden per dag...

We hebben het druk, zijn de hele dag verbonden via onze mobieltjes en hebben van alles te doen. Soms komen we er simpelweg niet aan toe om te sporten en gezond te leven.

Nutribites Kurkuma is een perfecte aanvulling op een gezond eetpatroon.

Het kost je minder dan 20 seconden per dag.

Laat kurkuma voor jou werken

Neem één Nutribites Kurkuma-capsule met ruim water in bij je eerste maaltijd. Terwijl jij doorgaat met je dag, wordt de kurkuma via je bloedbaan verspreid naar alle plaatsen waar het nodig is. 

60 dagen garantie

60 DAGEN GARANTIE

in ALLE MOGELIJKE SITUATIES

Bevalt het product niet? Of had je meer van de werking verwacht? Dan storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 60 dagen terug – ook als je de pot al hebt geopend en gebruikt.

Het is onze missie om zuivere supplementen te leveren zonder onnodige toevoegingen. Daarom willen wij alleen tevreden klanten en dragen wij met liefde het risico van deze garantie.

Wij zijn ervan overtuigd dat je over een jaar nog steeds blij bent dat je deze keuze hebt gemaakt!

Bestel Nutribites Kurkuma met zelfvertrouwen!

Zo werkt de garantie: stuur ons een e-mail op info@nutribites.nl met het onderwerp "Nutribites Kurkuma geld retour aub" en wij handelen de volledige terugbetaling binnen één werkdag af.

Voorwaarden: Wil je een bestelling van drie potten annuleren? Stuur ons dan minimaal twee ongeopende potten retour en krijg het volledige aankoopbedrag terug.

Nutribites Kurkuma met FenuFiber-systeem kost slechts € 0,91 per dag bij aanschaf van drie potten

Probeer het 60 dagen uit. Als het voor jou niet werkt, dan krijg je je geld terug.

Insert Content Template or Symbol