Over Nutribites

Wij streven naar een grotere bewustwording van gezondheid, voeding en een gelukkig leven. Onze hoop is dat we zoveel mogelijk mensen positief beïnvloeden om een domino-effect te creëren waarbij we Nederland en België inspireren tot actie en de deur openen naar een optimale gezondheid.

Bij Nutribites geloven wij dat je met de juiste voedingsstoffen beter in je vel zit, meer energie hebt en minder vaak met klachten bij de huisarts belandt. Met zuivere voedingssupplementen, begeleiding en educatie dragen wij ons steentje bij aan een gezondere wereld waarin we:

  1. Gezond zijn van binnen
  2. Slank zijn van buiten
  3. Mentaal in topvorm verkeren

Nutribites helpt je om jouw grootste gezondheidsuitdagingen te overwinnen, zodat je van een stralende gezondheid kunt genieten en alles uit het leven kunt halen.

De Nutribites-belofte aan jou

Hippocrates, de grondlegger van de westerse geneeskunde, zei meer dan 2000 jaar geleden: “Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding.

Nutribites deelt deze visie en maakt het je makkelijk om essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen in minder dan 30 seconden per dag. Wij willen je lichaam alle ‘tools’ geven, zodat het niets tekortkomt.

De Nutribites-belofte bestaat uit:

Zuivere supplementen
Wij leveren zuivere supplementen, zonder een compromis te maken op kwaliteit.

Geleverd binnen 24 uur
Voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Wij leveren op ma t/m zat en bezorgen via PostNL.

Gratis verzekerde levering
Pakketje beschadigd of niet aangekomen? Wij nemen het risico voor onze rekening.

De ‘lege pot’-garantie
Niet tevreden? Dan krijg je het aankoopbedrag binnen 60 dagen terug – ook als je het supplement al hebt gebruikt.

De Nutribites-garantie aan jou

Nutribites streeft ernaar om jou tevreden en gelukkig te houden, en daarom bieden wij een 60-daagse ‘niet goed, geld terug’-garantie aan. Als je op de één of andere manier niet tevreden bent over onze zuivere, hoogwaardige en schone supplementen, onthoud dan dat je altijd gebruik kunt maken van de garantie.

Maar wij gaan nog een stapje verder…

Ook als je het product hebt geopend en gebruikt, kun je het volledige aankoopbedrag teruggestort krijgen – zonder lastige vragen te beantwoorden.

Dit is hoe het werkt: stuur ons een e-mail met je voor- en achternaam op info@nutribites.nl met het onderwerp “Nutribites geld retour aub”. Wij verwerken het retour en storten het aankoopbedrag binnen één werkdag terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Voorwaarden van deze garantieregeling: heb je van een product meer dan één exemplaar gekocht, dan vragen wij je om de overgebleven potten naar ons terug te sturen. Voorbeeld: als je drie potten Nutribites Green Juice hebt besteld, stuur ons dan de twee ongeopende potten terug en je krijgt het volledige aankoopbedrag teruggestort. Het retouradres vind je op de verpakking.

Wij zijn ervan overtuigd dat je ook na je aankoop blij bent dat je voor Nutribites hebt gekozen, en willen jou daarom de kans geven om de producten van Nutribites risicoloos te proberen.

Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail op info@nutribites.nl

Bekijk hier ons assortiment.

Bekijk hier onze contactinformatie.

Bekijk hier onze wetenschappelijk onderbouwde blog.