Word partner van Nutribites

Aangenaam, wij zijn Nutribites.

Als het om gezondheid gaat, dan is alleen het beste goed genoeg. Daarom vind je bij ons hoogwaardige voedingssupplementen die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Om gezondheid te promoten en onze naamsbekendheid te vergroten, zijn we op zoek naar partners die hun bereik op een positieve manier willen inzetten.

Wij willen jou helpen om je doelen te bereiken.

Win-win partnership

Voor wat, hoort wat: wij geloven in de kracht van een win-winsituatie. Als beloning voor jouw promotie kan je profiteren van gratis gezondheidspakketten (met onze producten), commissie over de aankopen met jouw code, en meer.

  • Bij 15 verkopen per maand: € 25 maandelijks shoptegoed
  • Bij 30 verkopen per maand: € 50 maandelijks shoptegoed
  • Bij 50+ verkopen per maand: € 100 maandelijks shoptegoed

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige voedingssupplementen, zoals onze bekende Green Juice, magnesium, vitamines, algenolie en probiotica.

Om onze klanten te helpen met het maken van de juiste keuze, hebben wij elke dag een gediplomeerde deskundige paraat staan.

Ben jij enthousiast en wil je graag een samenwerking starten?

Stuur een bericht naar partnerships@nutribites.nl met jouw verhaal, social media kanalen en motivatie.

Affiliates

Wij werken via het affiliate platform Daisycon.

Via Daisycon kan je op een eenvoudige manier marketingmateriaal downloaden en je transacties monitoren, en krijg je je commissie uitbetaald.

Ben je al bekend met Daisycon en wil je je aanmelden als partner?

Dat kan via deze link.

One Tree Planted (Stichting)

Website: www.onetreeplanted.org
Trotse partner sinds 2020

One Tree Planted is een wereldwijde stichting met een missie: de aarde herbebossen. Voor iedere dollar die er wordt gedoneerd, planten zij één boom. Daarnaast delen ze kennis en informatie over het belang van bomen en motiveren ze jongere generaties om iets positiefs te doen voor de natuur.

Wij zijn trots om One Tree Planted te helpen bij hun missie. Wij halen immers onze grondstoffen uit de natuur en op deze manier geven we ook weer terug.

Nieuwe samenwerkingen

Ben je een influencer met kennis van voeding en/of gezondheid? Dan staan wij open voor een samenwerking met jou in de vorm van:

  • Advertorials
  • Social media posts
  • Exposure (online en offline)
  • Nieuwsbrieven
  • Promotiematariaal (foto’s en video’s)

Neem contact met ons op via info@nutribites.nl om verder te praten over de mogelijkheden.