Retourneren

Ben je niet tevreden over je product(en)? Je hebt het recht om je bestelling tot 60 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden te annuleren – ook als je de pot al hebt geopend en het product hebt gebruikt.

Wil je één product of meerdere producten terugsturen? Hieronder lees je meer informatie.

Maak altijd een melding van je retour door te mailen naar info@nutribites.nl.

Ik wil één product retourneren

Heb je één exemplaar van een product gekocht en ben je er niet tevreden over? Dan hoef je het product niet altijd naar ons retour te zenden.

Stuur ons een mail op info@nutribites.nl voor verdere instructies en om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen.

Ik wil meerdere producten retourneren

Heb je meer dan één exemplaar van een product gekocht en ben je er niet tevreden over? Stuur ons dan de ongeopende potten terug.

Voorbeeld: als je drie potten Nutribites Green Juice hebt besteld, stuur dan de twee ongeopende potten retour. Je krijgt vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

Maak altijd eerst een melding van je retour door te mailen naar info@nutribites.nl.

Hoe werkt de retourprocedure?
  1. Stuur ons binnen 60 dagen na aankoop een mail op info@nutribites.nl.
  2. Wij melden je retourzending aan. Jij hoeft hier niets voor te doen.
  3. Verpak het ongeopende product/de ongeopende producten goed en stuur het pakket binnen 14 dagen na aanmelding naar: Nutribites BV, Krombraak 4, 4906 CR Oosterhout, Nederland.
  4. Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 1 werkdag naar je terug. Het bedrag zal dan binnen 3 werkdagen op jouw rekening staan (afhankelijk van de verwerkingstijd van jouw bank).

Retouradres

Retourneren is simpel: stuur een e-mail naar info@nutribites.nl en vertel welk product je terug wilt sturen. Je mag een reden opgeven, maar bent dat niet verplicht. Onze medewerker stuurt je een persoonlijk berichtje met verdere instructies.

Ons retouradres is:

Nutribites BV
Krombraak 4
4906 CR Oosterhout
Nederland

Start vandaag nog met Nutribites

Onze producten zijn ontwikkeld om jouw gezondheid te ondersteunen

Producten
Close