Retourneren

Ben je niet tevreden over je product(en)? Je hebt het recht om jouw bestelling tot 60 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden te annuleren – ook als je de pot al hebt geopend en gebruikt!

Eén exemplaar van een product – retour

Heb je één exemplaar van een product gekocht en ben je er niet tevreden over? Dan hoef je het product niet altijd naar ons retour te zenden. Stuur ons een mail op info@nutribites.nl voor verdere instructies en om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen.

Meer dan één exemplaar van een product – retour

Heb je meer dan één exemplaar van een product gekocht en ben je er niet tevreden over? Stuur ons dan de ongeopende potten terug.

Voorbeeld: als je drie potten Nutribites Green Juice hebt besteld, stuur dan de twee ongeopende potten retour. Je krijgt vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

Hieronder lees je stap voor stap wat je moet doen.

Retourprocedure

  1. Stuur ons binnen 60 dagen na aankoop een mail op info@nutribites.nl *
  2. Wij melden je retourzending aan. Jij hoeft hier niets voor te doen.
  3. Verpak het ongeopende product/de ongeopende producten goed en stuur het pakket binnen 14 dagen na aanmelding naar: Nutribites BV, Krombraak 4, 4906 CR, Oosterhout, Nederland.
  4. Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen één werkdag naar je terug. Het bedrag zal dan binnen drie werkdagen op je rekening staan (afhankelijk van de verwerkingstijd van jouw bank).

Modelformulier voor herroeping

*Je kunt ook het retourformulier van Nutribites.nl invullen en naar ons opsturen indien je (één van) je bestelde producten binnen 60 dagen wilt retourneren.

Contact

Nutribites BV
KVK: 66911370
Mail: info@nutribites.nl
Telefoon: 085 0605 704