Al jouw gezonde superfoods in één handig drankje... Zonder dagelijks boodschappen te doen, geen juicer nodig, geen gedoe met schoonmaken!

Nieuw! De best smakende Green Juice van Nederland

30 SAPJES per pot

VOORDELEN


Boost jouw gezondheid in een halve minuut per dag
Bespaar tijd

De basis van je dagelijkse portie groente in 30 seconden per dag*

Betere gezondheid

De voedingsstoffen (zoals vezels) verbeteren je gezondheid*

Verminder stress

Neem een momentje voor jezelf en ontdek de rustgevende kruiden van Moeder Natuur*

Verbeter je huid

Laat de antioxidanten je huid van binnenuit beschermen en verbeteren*

ONTGIFT je lichaam

De twee superalgen (chlorella en spirulina) ondersteunen de ontgifting*

Gezond afvallen

De vitamines en vezels verminderen je eetlust en helpen je om vet te verbranden*

BOOST JE WEERSTAND

Verbeter je weerstand door jezelf dagelijks op te laden met krachtige voedingsstoffen*

MEER ENERGIE

Voel je energiek en alert door dagelijks vele superfoods binnen te krijgen*

INGREDIËNTEN


Chlorella

Deze groene superalg bevat bijna alle soorten vitamines en mineralen én is van nature rijk aan gezonde omega 3-vetten, eiwitten en andere krachtige voedingsstoffen.

ACEROLA

Aan de andere kant van de wereld (in het Caribisch gebied) groeit de acerola-bes. Deze is van nature rijk aan fytonutriënten en vitamine A, B1 en B2. In Zuid-Amerikaanse landen wordt deze bes gebruikt om weerstand op te bouwen tegen griep en verkoudheid.

TARWEGRAS
Dit is één van de krachtigste superfoods: het bevat per gram meer voedingsstoffen dan de meeste groente- en fruitsoorten. Tarwegras bevat ijzer, calcium, magnesium, aminozuren en vitamine A, C en E. Het is in staat om slechte bacteriën uit de darmen te doden en het helpt je om af te vallen.
GINSENG
Ginseng is een adaptogene stof die je beschermt tegen stress. De wortel van deze plant helpt je om je (stress)hormonen in balans te krijgen en te houden. 
Druivenpit extract
De pit van een druif is een echte superfood. Het zit tjokvol verschillende antioxidanten zoals flavonoïdes. Zodra deze stoffen door je bloed stromen, zijn ze in staat om je vitale organen (zoals je hersenen) te beschermen tegen oxidatieve schade.
Spirulina
Spirulina is een tweede superalg die je in de Green Juice vindt. En dat is niet zonder reden: spirulina is rijk aan vitamine A, C, E, K, B1, B2 en B6 – allemaal in natuurlijke vorm, zodat je het goed kunt opnemen. Spirulina is zo'n 3,5 miljard jaar oud. Even oud als de aarde zelf! Ontdek zelf de kracht van deze energiegevende alg.
GROENE THEE BLADEren
In veel Aziatische landen serveren ze standaard groene thee. En dat doen ze om een goede reden! Groene thee bladeren zijn rijk aan catechinen. Eenmaal in je lichaam beschermen catechinen jou tegen virussen, bacteriën en stress.
27 Groente- en fruitsoorten
Wanneer heb je voor het laatst meer dan 10 soorten groente op één dag gegeten? Variatie is belangrijk, maar we hebben het vaak zo druk dat we er niet aan toekomen. Daarom vind je in onze Green Juice 27 verschillende groente- en fruitsoorten.

Maar dat is nog niet alles! De Nutribites Green Juice is aangevuld met pre- en probiotica voor een optimale darmflora. 

Gezoet met stevia en woudvruchtenextract voor een fruitige smaak!

30 SAPJES per pot

ERVARINGEN

Marjan Borst

38 jaar

Fijn product. Smaak is licht zoet en goed te drinken met water. Ik drink het nu 4 dagen en voel me al een stuk energieker.

Esmee

Moeder van 3

Heb de green juice getest en het is de beste die ik ooit heb gehad. Smaak licht fruitig en laat geen klonten na.

Elonique Meerdering

31 jaar

Drink het 's ochtends na een kopje koffie. Heerlijk begin van de dag!

Priscilla Nube

Student

Positief verrast door de smaak. Vind het goed dat er geen aspartaam in zit maar stevia.

Patrick

42 jaar

Meer energie na 2 dagen al. TOP. Ik mix een maatschep door een smootie met banaan en spinazie.

In slechts 30 seconden per dag...

Je hebt dagelijks voedingsstoffen nodig, alleen kost het binnenkrijgen van groente veel tijd. Je moet eerst naar de supermarkt en vervolgens moet je de groente wassen, snijden, bereiden en slim combineren.

Met Nutribites Green Juice is dat verleden tijd. In minder dan een halve minuut van je tijd krijg je jouw dagelijkse dosis superfoods binnen met behulp van een heerlijk drankje.

We hebben een beperkte voorraad. Zodra we zijn uitverkocht, zal het even duren voordat er nieuwe voorraad is. Wees er snel bij en claim jouw pot(ten) voordat ze tijdelijk uitverkocht zijn.

60 dagen garantie

60 DAGEN GARANTIE

in ALLE MOGELIJKE SITUATIES

Bevalt de smaak niet? Of heb je om de één of andere reden spijt van je aankoop? Wij retourneren het volledige aankoopbedrag binnen 60 dagen –ook als je de pot al hebt geopend en gebruikt!

Bestel Nutribites Green Juice met zelfvertrouwen!

Zo werkt de garantie: stuur ons een e-mail op info@nutribites.nl met het onderwerp "Nutribites Green Juice geld retour aub" en wij handelen de volledige terugbetaling binnen één werkdag af.

Voorwaarden: Wil je een bestelling van drie potten annuleren? Stuur ons dan minimaal twee ongeopende potten retour en krijg het volledige aankoopbedrag terug.

Nutribites Green Juice kost slechts € 1,90 per dag, zolang de voorraad strekt.

Probeer het 30 dagen uit. Als het voor jou niet werkt, dan krijg je je geld terug.