Groene ei-muffins

Deze hartige muffins zijn lekker en gezond.
Eet twee muffins als lunch of neem er één als tussendoortje.

Deze groene muffins passen goed in een koolhydraatarm dieet.

Ingrediënten (voor 4 stuks)

  • 2 eieren
  • 50 gram courgette
  • 50 gram tomaat
  • 40 gram wortel
  • ½ maatschepje Nutribites Green Juice (5 gram)
  • Gedroogde tijm
  • Gedroogde oregano
  • Knoflookpoeder
  • Zeezout en zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de courgette en de tomaat in kleine stukjes.
  3. Rasp de wortel.
  4. Verdeel de courgette, de tomaat en de wortel over 4 (siliconen) muffinvormpjes.
  5. Breek de eieren in een kom en voeg het Green Juice poeder en een flinke snuf gedroogde tijm, gedroogde oregano, knoflookpoeder, zeezout en zwarte peper toe.
  6. Kluts de eieren tot er een egaal, glad mengsel ontstaat.
  7. Verdeel het eimengsel over de muffinvormpjes.
  8. Schuif de muffinvormpjes in de oven en bak de ei-muffins circa 20 minuten, totdat de eieren volledig zijn gestold.
  9. Klik hier voor meer informatie over Nutribites Green Juice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *